7.02.RELEASE1
T.C Sağlık BakanlığıMerkezi Hekim Randevu Sistemi
ÖNCELİKLİ HASTALAR UYGULAMASI
İhtiyaçları önceliğimiz olan 65 yaş üstü, riskli gebe ve engelli vatandaşlarımız için MHRS'de randevu önceliği uygulaması başlatıldı.
MHRS e-DEVLET BULUŞMASI
e-Devlet şifresi olan vatandaşlarımız, MHRS üyeliği bulunmasa bile mhrs.gov.tr adresinden e-Devlet girişiyle de MHRS'nin sunduğu hizmetlerden yararlanabilmektedir.
MHRS Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönerge Yayınlandı
T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) yönergesinde sistemin teknik alt yapısı ve işleyişine dair bazı düzenlemeler yapılan yönergeyi onayladı.
MHRS'DEN GURURLANDIRAN ÖDÜL
Daha önce EMEA (Avrupa, Orta Asya ve Afrika) bölgesinin "Best Outsourcing Partnership" (En İyi Dış Kaynak Ortaklığı) kategorisinde 2017 yılı birincisi olan MHRS, şimdi de kıtalararası dünya birinciliğini elde etti.
SEMT POLİKLİNİKLERİNE RANDEVU VERİLMEYE BAŞLANDI
Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerin semt polikliniklerine MHRS üzerinden randevu oluşturabilme uygulaması Türkiye genelinde hizmete girdi. Vatandaşlar, bundan böyle MHRS üzerinden semt polikliniklerini ayrı bir kurum gibi görüntüleyip randevu alabilecek.
MHRS'DEN YENİ BİR HİZMET: SAĞLIK KURULU
Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS ) sağlık kurulu randevularını bünyesine alarak hizmet yelpazesini genişletti.
MHRS'DE CEPTEN RANDEVU HATIRLATMA DÖNEMİ
Sağlık Bakanlığına bağlı tüm sağlık kurum ve kuruluşlarına muayene randevu hizmeti sunan Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS), gelişmiş teknolojiler ışığında yenilenmeye ve hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.
ERZİNCAN LOKASYONU AÇILDI
Tüm Türkiye'ye hizmet veren Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS), şimdi sesinize daha güçlü kulak vermek için hizmet ağını büyüterek Alo182'nin 10. lokasyonunu Başbakan Binali YILDIRIM'ın katılımıyla Erzincan'da açtı.
T.C.SAĞLIK BAKANLIĞI© 2016 Tüm Hakları Saklıdır.
SSL
Soru ve sorunlarınız içinyardimmasasi@mhrs.gov.tradresimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz.